ANDROID AUTO YENİ ÖZELLİKLERİNE KAVUŞTU: Zoom, Prime Video ve dahası!

16-10-2023 12:41
ANDROID AUTO YENİ ÖZELLİKLERİNE KAVUŞTU: Zoom, Prime Video ve dahası!

ANDROID AUTO YENİ ÖZELLİKLERİNE KAVUŞTU: Zoom, Prime Video ve dahası!  

CARVOCAL BLOG

 

ANDROID AUTO YENİ ÖZELLİKLERİNE KAVUŞTU: Zoom, Prime Video ve dahası!    

Ekim 2023, San Francisco - Google, Android Auto kullanıcılarına daha fazla işlevsellik ve eğlence sunmak için yeni güncellemelerini duyurdu. Bu güncelleme ile Android Auto artık daha önce hiç olmadığı kadar çok yönlü hale geldi. Artık park halindeyken Amazon Prime Video üzerinden dizi ve film izlenebilecek, ayrıca Zoom ve Webex uygulamaları üzerinden sesli konferans da yapılabilecek.


ARABADA KONFERANS YAPILABİLECEK
Artık Android Auto ile araç içi toplantılarınızı düzenlemek daha da kolay. Zoom entegrasyonu sayesinde sürüş halindeyken bile toplantılara katılabilecek, video konferanslara dahil olabilecek ve anında mesajlaşabileceksiniz. Uygulama sürüş esnasında aktif edilebiliyor fakat yine güvenlik için yalnızca sesli konferans modunda çalışabiliyor.Bu özellik, sürücülerin güvenliğini ön planda tutarak iletişimi kolaylaştırmayı amaçlıyor. Google'ın açıklamasında, yeni uygulamaların seçili PoleStar, Volvo ve Renault araçlarda kullanıma sunulacağı belirtildi.

PRIME VİDEO DESTEĞİ

Android Auto artık Prime Video izleme imkanı sunuyor. Uzun yolculuklarda veya beklemelerde, favori filmleriniz ve dizileriniz artık araç içinde de sizi bekliyor. Büyük ekranınızda en sevdiğiniz içerikleri keyifle izleyebileceksiniz.

GELİŞTİRİLMİŞ SESLİ KOMUTLAR

Android Auto'nun sesli komutları daha da geliştirildi. Artık daha doğal dil işleme yetenekleriyle aracınızı kolayca kontrol edebilecek, müzik çalma, navigasyon ve diğer uygulamaları yönlendirme konusunda daha etkili komutlar verebileceksiniz.Ek olarak, ana ekranı artık tamamen kişiselleştirilebilir. Sık kullandığınız uygulamaları ve özellikleri daha hızlı erişebilmeniz için ana ekranı dilediğiniz gibi düzenleyebileceksiniz.

Android Auto'nun bu güncellemesi, sürücülere daha fazla seçenek ve kontrol sunarak araç içi deneyimlerini daha da zenginleştiriyor. Kullanıcılar, daha güvenli ve keyifli sürüşler için Android Auto'nun bu yeni özelliklerinin tadını çıkarabilirler.
Sizde bu keyfi yaşamak ve Android Auto hakkında daha fazla bilgi için www.carvocal.com sayfamızdan multimedya ürünlerimizi detaylıca inceleyebilir, 0850 303 86 86 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşabilirsiniz.


FAVORİ BLOG YAZILAR

HAKKIMIZDA

Vizyonumuz, yenilikçilik ve paylaşım ruhunu ortaya koyarak, yaptığımız işlerde ticari anlayıştan daha çok hizmet anlayışını ön planda tutmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İSTER MİSİNİZ?

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.