Chevrolet Cruze Android Multimedya Sistemin’de Dikkat Edilmesi Gerekenler

06-01-2023 14:16
Chevrolet Cruze Android Multimedya Sistemin’de Dikkat Edilmesi Gerekenler

Chevrolet Cruze Android Multimedya Sistemin’de Dikkat Edilmesi Gerekenler

CARVOCAL BLOG

Yayın Tarihi : 06.01.2023
 

Chevrolet Cruze Android Multimedya Sistemin’de Dikkat Edilmesi Gerekenler  

Chevrolet Cruze markalı otomobiliniz için size özel üretilmiş kaliteli Cruze navigasyon multimedya cihazların satış ve montajıyla hizmetinizdeyiz. Carvocal olarak biz bu işi sadece pazarlama alt yapısıyla değil, montaj alt yapısıyla da yapıyoruz. Mesleki tecrübemizle siz değerli müşterilerimize aracınız için en uyumlu ve kaliteli cihazları sunmaya çalışıyoruz. Cruze android multimedya cihazıyla ilgili dikkat etmeniz gereken bazı bilgileri sizinle paylaşacağız.

Öncelikle Chevrolet Cruze navigasyon multimedya cihazlarında sıcaklık bilgileri multimedya ekranında paylaşılır fakat piyasada ki çoğu cihaz bu bilgiyi vermez. Orijinal park sensörü uyarı sesi ve naviasyon görüntüsü, kapı açık kapalı bilgileri emniyet kemeri uyarısı gibi ekstra özellikler kontrol edilmelidir.

Carvocal olarak profesyonel ekibimizle bu ayrıntıları ultra titizlikle test ettik ve Cruze android navigasyon ve multimedyaların en uyumlularını otomobiliniz için satışa sunduk. Sizde aracınızda Cruze android multimedya cihazı ile keyfini sürmek isterseniz mutlaka bizi arayınız.

Chevrolet Cruze için geliştirilmiş android işletim sistemli Chevrolet Cruze Android Multimedya Sistemi 2 farklı ünteden oluşur. Cruze 3 ön göğsü üzerine montajı yapılan 10″ boyutlu ekran ve orijinal teyp yerine takılan üniteden oluşur.

Araç içerisinde modern bir görünüm katan cihazla birlikte navigasyon, tv, geri görüş kamerası, bluetooth üzerinden görüşme gibi onlarca özellik gelir. Orijinal üniteden çok daha kaliteli ses çıkışına sahiptir, radyo parazit sorunu yaşanmaz ve kristal berraklığında telefon görüşmeleri yapabilirsiniz.

Geri görüş kamerası sayesinde karanlıkta bile geri vites ışığı sayesinde aracınızın arkasını görebilirsiniz. Opsiyonel iç kamera sayesinde cihaz görüntüleri kaydedip herhangi bir olumsuzlukta izleyebilirsiniz. Multimedya cihazı ile telefonunuzda bulunan internete wifi üzerinden bağlanarak canlı trafik bilgisi alıp sizi trafiksiz yollardan götürebilir.

Spotify uygulaması ile binlerce müziği ultra kalitede dinleyebilirsiniz. Android market üzerinden yüzlerce uygulama ve oyunu yükleyebilir 2gb ram sayesinde birçok uygulamayı arka planda sorunsuz açabilirsiniz. Cihaz çerçevesi Cruze plastik rengi ile birebir aynı renktedir ve sorun yaşamazsınız. Ekran güneş altında oldukça rahatça görülebilir.

FAVORİ BLOG YAZILAR

HAKKIMIZDA

Vizyonumuz, yenilikçilik ve paylaşım ruhunu ortaya koyarak, yaptığımız işlerde ticari anlayıştan daha çok hizmet anlayışını ön planda tutmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İSTER MİSİNİZ?

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.