Togg’un yeni sedan modeli ilk kez tanıtıldı

12-01-2024 12:22
Togg’un yeni sedan modeli ilk kez tanıtıldı

Togg’un yeni sedan modeli ilk kez tanıtıldı

CARVOCAL BLOG

 

Togg’un yeni sedan modeli ilk kez tanıtıldı

ABD’nin Las Vegas ken/nde düzenlenen dünyanın en büyük elektronik fuarı CES 2024, teknoloji devlerini bir araya getirdi. Fuara katılan Togg, yeni fastback modeli T10F'i ilk kez burada tanıM. Etkinlikte konuşan TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, "T10F’yi, 2025 yılından itibaren Türkiye'den başlayarak kullanıcılarımızla buluşturacağız." dedi.

Togg Sedan, Türkiye merkezli elektrikli araç üreticisi Togg'un sedan segmentine yönelik olarak geliştirdiği bir elektrikli otomobil modelidir. Şirket, sürdürülebilir ulaşım konusunda liderlik yapma vizyonu doğrultusunda Togg Sedan'ı piyasaya sunmuştur. Elektrikli araç teknolojisiyle donatılmış olan Togg Sedan, çevre dostu bir seçenek sunmayı amaçlamaktadır. Togg Sedan'ın özellikleri, menzili, performansı ve tasarım detayları hakkında daha fazla bilgi, şirket tarafından yapılan resmi duyurular ve basın açıklamaları aracılığıyla sunulmuştur. Elektrikli araç endüstrisindeki yeniliklere katkıda bulunma hedefiyle geliştirilen Togg Sedan, sürdürülebilir ulaşımın teşvik edilmesine yönelik bir adım olarak dikkat çekmektedir.

2025'TEN İTİBAREN SATIŞTA OLACAK

Karakaş, C segmentindeki ilk akıllı cihazları T10X'in ardından yine aynı sınıfa ve sedan kullanıcılarının da beklentilerini karşılayacak şekilde tasarlanan ikinci modelleri T10F'yi dünya sahnesine çıkarmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, şunları kaydec: "27 Aralık 2019’da yaptığımız ön gösterimde tasarıma ilişkin ilk ipucunu vermiştik. Bugünse tasarımını güncelleyerek T10F adını verdiğimiz ikinci akıllı cihazımızı, günümüzün tasarım dinamiklerini yansıtan ve sedan modellerden olan beklentileri de karşılayan bir fastback olarak kullanıcılarımızın beğenisine sunduk. T10F’yi, 2025 yılından itibaren Türkiye'den başlayarak kullanıcılarımızla buluşturacağız."

T10F modeli, standart menzil arkadan itiş (RWD), uzun menzil arkadan itiş (RWD), ve çib motorlu olmak üzere üç farklı teknik özelliğe sahip olacak. Araç, 160 kW / 217 beygir gücü ve 350 Nm tork üretme kapasitesine sahip. T10F'in RWD (arkadan itiş) versiyonu, iki farklı batarya seçeneği sunacak. Bu batarya seçenekleri aracılığıyla T10F, 350+ ve 600 kilometreye varan menzil sağlayacak. Bu özellik, sürücülere geniş bir menzil seçeneği sunarak çeşitli kullanım ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir elektrikli araç alternatifi sunmayı amaçlıyor.

Otomotiv teknolojileri ve multimedya ürünlerimizi hakkında daha fazla bilgi için www.carvocal.com sayfamızı ziyaret edebilir, 0850 303 86 86 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşabilirsiniz.

FAVORİ BLOG YAZILAR

HAKKIMIZDA

Vizyonumuz, yenilikçilik ve paylaşım ruhunu ortaya koyarak, yaptığımız işlerde ticari anlayıştan daha çok hizmet anlayışını ön planda tutmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İSTER MİSİNİZ?

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.