Araba Koltukları Nasıl Temizlenir?

03-02-2023 09:24
Araba Koltukları Nasıl Temizlenir?

Araba Koltukları Nasıl Temizlenir?

CARVOCAL BLOG

Yayın Tarihi : 02.02.2023
 

Araba Koltukları Nasıl Temizlenir?  

Araba koltukları nasıl temizlenir? Bir arabanın yolcu koltuklarını kişinin evi olarak düşünülebilir: Yolculuk uzunsa yediğiniz, içtiğiniz, dinlendiğiniz ve film izlediğiniz yaşanılan bir yer. Veterinere gitmek için köpek ve kedi taşıyanlar da var.

Böylece zamanla temas noktaları kir ve bakteri yuvası haline gelir. Bazen can sıkıcı alerjilerden sorumludur. Bu nedenle arabanın hijyenini garanti altına almak gerekli hale gelir, araba koltuklarından lekeler nasıl çıkarılır? Bir uzmana gidebilir veya kendiniz yapabilirsiniz.

Seçim, sorunun boyutuna bağlıdır: örneğin lekenin türü ve koltukların kumaşı. Sırayla devam edelim. Araba koltukları nasıl temizlenir? Hadi bulalım.

Kumaş araba koltuklarının temizlenmesi: elektrikli süpürge;

Kumaş araba koltukları nasıl temizlenir? Elektrikli süpürgeyle başlayın. Yıkama işlemine geçmeden önce yüzey kalıntılarını giderme adımıdır. Küçük bir önlem: Cihazı çalıştırdığınızda, döşeme için bir çıkış ucu ile donatıldığından emin olun.

Dikişlere dikkat edin, bu alanda toz, atık, yemek artıkları ve kırıntılar birikir. Elektrikli süpürgeniz yok mu? Yumuşak kıllı bir fırça kullanın.

Araba koltuklarının altını temizlemeyi unutmayın: Paspasları çıkarın, koltukları öne doğru itin ve katlayın. Sonuç? Elektrikli süpürgenin işi yapması için yer açacaksınız. Arabanızı ne sıklıkla temizlemelisiniz? Belirli bir periyodiklik ile. Yolcu bölmesini temiz tutmak için, uçakta küçük bir taşınabilir elektrikli süpürge bulundurmak en iyisidir.

Kabartma tozu ile araba koltukları nasıl temizlenir;

Şimdi araba koltuklarını yıkama zamanı. En etkili çözümlerden biri, araba koltuklarını kabartma tozu ile temizlemektir. O nasıl çalışır? İhtiyacınız olan her şeyi hazırlayın:

Bulaşık sabunu.

Sodyum bikarbonat.

Sıcak su.

Havza.

Fırçalamak.

Havlu.

Karbonatla araba koltukları nasıl temizlenir? Sabunu ve kabartma tozunu kâseye dökün. Ardından sıcak suyu ekleyip karıştırın. Şimdi fırçayı daldırın, kullanmadan önce fazla suyu alın ve araba koltuklarını dairesel hareketlerle yıkamaya başlayın.

Fırçalarken döşemeyi ıslatmayın, amaç lekeleri çıkarmak için nemlendirmektir. İşiniz bittiğinde, bez havluyla hafifçe vurun ve havalandırın. Neden sabun ve kabartma tozu kullanıyorsunuz? Çok geçmeden bulaşık sabunu yağ lekelerini yok eder ve ortamı ferahlatır. Bunun yerine, kabartma tozu kokusuz bir antibakteriyeldir.

FAVORİ BLOG YAZILAR

HAKKIMIZDA

Vizyonumuz, yenilikçilik ve paylaşım ruhunu ortaya koyarak, yaptığımız işlerde ticari anlayıştan daha çok hizmet anlayışını ön planda tutmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İSTER MİSİNİZ?

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.