B-Con Yüksek Çözünürlüklü Bluetooth Alıcısı

15-05-2023 11:04
B-Con Yüksek Çözünürlüklü Bluetooth Alıcısı

B-Con Yüksek Çözünürlüklü Bluetooth Alıcısı  

CARVOCAL BLOG

Yayın Tarihi : 15.05.2023
 

B-Con Yüksek Çözünürlüklü Bluetooth Alıcısı    

Bluetooth alıcıları, cihazları kablosuz olarak bağlama yetenekleri nedeniyle giderek daha popüler hale geliyor. Otomotiv alanında, Bluetooth alıcıları bu özelliğe sahip olmayan otomobiller için kullanışlı bir ektir.

Bunun iyi bir örneği, B-CON markasının otomobilleri için Bluetooth alıcısıdır. B-CON 'in araba için bu Bluetooth alıcısı, otomobilin AUX soketine kolayca bağlanabilen küçük bir kara kutudur. Hızlı ve istikrarlı kablosuz bağlantı sağlayan Bluetooth 5.0 teknolojisi ile donatılmıştır. Aynı anda iki cihaza da bağlanabilir, yani iki kişi müzik çalabilir veya dönüşümlü olarak telefon görüşmeleri yapabilir.

B-CON 'in Bluetooth alıcısı, aptX-HD ses codec bileşeni sayesinde yüksek kaliteli ses kalitesi sunar . Bu , müziğin kalite kaybı olmadan iletildiği ve yüksek kaliteli bir ses deneyimi sağladığı anlamına gelir. Ek olarak, alıcı eller serbest aramaların alınmasını sağlayan dahili bir mikrofonla donatılmıştır.

B-CON , tüm ses formatlarıyla uyumludur ve sıkıştırılmamış BT akışıyla (maksimum 96kHz / 24bit , yalnızca Android LDAC cihazlarıyla), hem yerel dosyaları oynayarak hem de Yüksek Çözünürlüklü akış sağlayan Uygulamalarla ( Tidal , Qobuz …) maksimum performansa ulaşır.

Araba için bu Bluetooth alıcısı aynı zamanda 10 saate kadar sürekli kullanım sağlayabilen büyük kapasiteli bir bataryaya sahiptir . Ayrıca, pilin sadece 1,5 saat içinde tamamen şarj edilmesini sağlayan hızlı bir şarj sistemi ile donatılmıştır.

B-CON 'in Bluetooth alıcısının kullanımı da çok kolaydır. Sadece arabanın AUX soketine bağlayın, bir Bluetooth cihazıyla eşleştirin ve yola çıkın ! Ayrıca, bir sonraki şarkıya atlamak veya bir telefon görüşmesini cevaplamak için kullanımı kolay kontrol düğmeleri ile donatılmıştır.

Son olarak, B-CON  Bluetooth alıcısı, telefon görüşmeleri sırasında ortam gürültüsünü azaltan bir CVC 6.0 gürültü engelleme sistemi ile donatılmıştır. Bu , hem arayanın hem de alıcı kullanıcının gürültülü ortamlarda bile birbirlerini net bir şekilde duyabileceği anlamına gelir.

Özetle, B-CON  'in Araba Bluetooth Alıcısı, arabalarına Bluetooth bağlantısı eklemek isteyen sürücüler için mükemmel bir seçimdir. Hızlı ve istikrarlı kablosuz bağlantı, yüksek kaliteli ses kalitesi ve büyük kapasiteli bir pil sunarken, kullanımı kolaydır.

FAVORİ BLOG YAZILAR

HAKKIMIZDA

Vizyonumuz, yenilikçilik ve paylaşım ruhunu ortaya koyarak, yaptığımız işlerde ticari anlayıştan daha çok hizmet anlayışını ön planda tutmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İSTER MİSİNİZ?

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.