Neden Oto Multimedya Cihazı Almalıyım?

09-01-2023 01:42
Neden Oto Multimedya Cihazı Almalıyım?

Neden Oto Multimedya Cihazı Almalıyım?

CARVOCAL BLOG

Yayın Tarihi : 08.01.2023
 

Neden Oto Multimedya Cihazı Almalıyım?  

Teknoloji evimizden arabamıza kadar her yere girdi. Bundan 20 yıl öncesine kadar araç multimedya sistemi dediğimizde aklımıza subwoofer hoparlörler, ekran oto teypleri geliyordu. Artık günümüzde araçlar tam anlamıyla teknoloji üssü haline geldi. Araçlarda 3g web bağlantısı, gps navigasyon sistemi, televizyon, geri görüş kamerası, kablosuz telefon, trafik takibi gibi birçok özellikle gelen multimedya sistemlere sahip.

Tüm bu özellikler otomobilin üst donanım paketinde yüksek tutarlı opsiyonlarla birlikte geliyor. Birçok üretici firma uygun fiyatlarla bu multimedya sistemlerini oem dediğimiz elektronik cihazlarla kullanıcılara sunuyor.

Oem diye tabir edilen elektronik cihazlar aracınıza özel olarak geliştirilen yazılımla birlikte geliyor. Aracın orijinal sistemine uygun monte edilen oem araca birçok özellik getiriyor. Neden oto multimedya cihazı almalıyım sorusunu cevaplamaya çalışalım.

1. Aracın içine premium havası verir

Bir araç en full paketi olarak tabir edilen donanım seviyesinde iç mekân lüks bir görüntüye sahipken boş donanımda eksiklik olarak göze çarpar. Ön göğüse eklenecek bir multimedya iç mekana premium bir hava katar. 

2. Navigasyon ile istediğiniz yere kolayca ulaşın

Oem elektronik cihazların tamamında navigasyon/yol bilgi sistem bulunur. İstediğiniz bir navigasyon kullanabilirsiniz. En popüler ve kullanışlı yazılımlar ile donatılan cihazlar ile istediğiniz adresi kolayca bulabilirsiniz. Bir düşünün navigasyon/yol bilgi sistemi olmadan adres tarifi ile şimdiye kadar kaç km yol yaptınız ve ne kadar zaman harcadınız? Bilmediğiniz bir konum için 1 dakikanızı ayırıp adres bilgilerini girin, yönlendirme ile kolayca istediğiniz adrese ulaşın.

3. Güvenliğiniz için Bluetooth ile telefon görüşmesi yapın

Trafik kazalarının birçoğunun nedeni cep telefonudur. Bir çağrı geldiğinde cepten telefon çıkarılmaya çalışılır, dokunmatik ile çağrıya cevap verip kulağa götürülene kadar 8-10 saniye bu işe odaklanırsınız.

4. Geri görüş kamerası ile kazalara son

Birçok araçta park sensörü bulunur fakat sürücüler yine de geri manevralarda arka tamponu çarpabilirler. Sesli uyarı ile özellikle alçak mantarların doğal olarak tespiti edilemez, geri manevra yaparken tüm cisimleri cihaz ekranından görebilirsiniz. 

5. Trafikte hoş vakit geçirin

Trafikte ve de özellikle büyük şehirlerde insanların çoğu trafikte her gün araçlarının içinde ortalama 3 saat geçirir. Bu sırada müzik dinlemek yerine sabah haberlerini multimedya cihazınızın ekranında izleyebilir veya beğendiğiniz videoları izleyebilirsiniz. 

Ford Ranger Android Multimedya Sistemi

Android işletim sistemi, 2GB Ram,16 GB hafıza, 9 Inch kapasitif ekran ve üstelik geri görüş kamerası hediye olarak gelen Ford Ranger Android Multimedya Sistemi avantajlı fiyatıyla carvocal' de. Sizde bu indirimden faydalanmak için hemen buraya tıklayarak ürünü hediyesi ile birlikte temin edebilirsiniz.

FAVORİ BLOG YAZILAR

HAKKIMIZDA

Vizyonumuz, yenilikçilik ve paylaşım ruhunu ortaya koyarak, yaptığımız işlerde ticari anlayıştan daha çok hizmet anlayışını ön planda tutmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İSTER MİSİNİZ?

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.