Yeni Honda Bir Apple iPhone'dan Daha Ucuza

03-11-2023 15:49
Yeni Honda Bir Apple iPhone'dan Daha Ucuza

Yeni Honda Bir Apple iPhone'dan Daha Ucuza    

CARVOCAL BLOG

 

Yeni Honda Bir Apple iPhone'dan Daha Ucuza    

Motocompacto olarak adlandırılan bu küçük katlanabilir binişli scooter, hareketlilik ve manevra alanında devrim yaratmayacak, ancak kampüslerde yaşayan veya toplu taşıma kullanan insanlar gibi bir hedef kitleyi amaçlıyor. Bu evrak çantası tarzı scooter, 29,2 inç uzunluğunda, 3,7 inç genişliğinde ve 21,1 inç boyunda 41 kiloluk bir pakete tamamen katlanabilir olarak sunuluyor.

Motocompacto'yu açmak ve yeniden paketlemek çok pratik, ancak süreçte ustalaşmanız birkaç kez sürecektir. Tüm paket, son derece yönetilebilir hale getirmek için kendi içine katlanır. Katlandığında, Motocompacto, ride-on scooter'ınızın olmasını istediğiniz kadar küçülür ve iskeletini gizleyen ABS plastik kabukların arkasına gizlenir.

Bu iskelet, 265 kiloluk bir biniciyi destekleyebilen alüminyum bir çerçevedir. Beyaz plastik kabuk, bu scooter'ın iç işleyişini de gizler. Pil takımı, motor hepsi kabuğun içinde konumlanır.

Motocompacto'yu açtıktan sonra küçük, kahverengi bir koltuk tasarımını göreceksiniz. Modern bir motosiklet gibi, sağ eliniz baş parmağınız tarafından harekete geçirilen ivmeyi kontrol eder; kavrama statiktir. Bu başparmak kontrollü gaz kelebeğinin kullanımı kolaydır, ancak çoğunlukla tamamen açık olarak sabitlenmiş olacaksınız.Katlandığında bir evrak çantası gibi taşınabilir.En dikkat çeken tarafı da fiyatı. 995 dolardan fiyatı, Super73 e-bike veya MiniMotors'un elektrikli scooter'ı gibi ürünlere kıyasla nispeten düşük fiyatlıdır. Üstelik Honda güvencesiyle bu kadar uygun fiyatlı bir araca binmek iyi bir fırsat olarak değerlendiriliyor.

FAVORİ BLOG YAZILAR

HAKKIMIZDA

Vizyonumuz, yenilikçilik ve paylaşım ruhunu ortaya koyarak, yaptığımız işlerde ticari anlayıştan daha çok hizmet anlayışını ön planda tutmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İSTER MİSİNİZ?

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.