2023'de Hangi Araba Satın Alınır?

28-02-2023 14:39
2023'de Hangi Araba Satın Alınır?

2023'de Hangi Araba Satın Alınır

CARVOCAL BLOG

Yayın Tarihi : 24.02.2023
 

2023'de Hangi Araba Satın Alınır  

2023'de hangi arabanın satın alınacağına dair trendler, haberler ve tavsiyeler, bütçeye ve özelliklere bölünür. Daha fazlasını bu yazımızda!

Otomotiv pazarı, gerçekten haberlerle dolu olacağını vaat eden 2023 yılı için birçok otomobil sunmaya hazır. 2022'nin zorluklarından sonra, sürdürülebilir mobilite, sürücü yardım teknolojileri ve güncellenmiş bilgi-eğlence sistemlerine odaklanarak iyileşme arzusu büyük . Gelecek yılın trendleri arasında, yeni nesil SUV'lerin piyasaya sürülmesiyle elektrikli ve hibrit otomobillerin güçlendirilmesi olacak. En ilginç teklifleri analiz ederek 2023'de hangi arabayı satın alacağınızı Carvocal ile bulalım.

SUV yelpazesi daha da zenginleşiyor

SUV'lar , mükemmel satış sonuçları ve güçlü halk beğenisi ile son yılların en popüler otomobilleri arasında yer alıyor . 2023'de birçok model piyasaya sürülecek ve bu tür otomobillerin pazarın mutlak kahramanı olduğunu doğrulayacak.

150 kW'a kadar elektrik motoru, Head-up Display ile dijital göstergeler , akıllı LED Matrix farlar ve yeni sistem bilgi-eğlence sistemi ile 500 km'ye kadar menzil sunabilen sıfır emisyonlu bir crossover olan Volkswagen ID.4 için büyük beklentiler 10 inç dokunmatik ekranlı sistem .

Aynı şey , benzinli versiyona ek olarak hibrit versiyonda da sunulacak sportif bir SUV olan Alfa Romeo Tonale için de geçerli. Opel Mokka ayrıca 2023'den itibaren 5 konfigürasyonlu, 2. seviye destekli sürüş sistemleri ve uygun fiyatlarla kompakt bir elektrikli veya benzinli crossover olarak teslim edilecek.

Toyota için yeni kompakt hibrit SUV, 116 hp elektrikli ve benzinli motoru, en son nesil hibrit teknolojisi ve istek üzerine akıllı dört tekerlekten çekişi ile ekolojik ve yüksek teknolojili bir şehir otomobili olan Yaris Cross'u pazarlayacak Japon şirketi ile birlikte.

Kentsel hareketlilik için ekolojik şehir arabaları

2023'de hangi arabayı satın alacağınızı anlamak için bir başka trend de şüphesiz ekolojik şehir arabaları, özellikle şehirde sürüş için uygun fiyata tasarlanmış arabalar ve birçok kişiselleştirme seçeneği. Öncelikle Çin'de üretilecek olan yeni Smart Fortwo EQ geliyor, her zaman cabrio versiyonu seçme imkânı sunuyor.

Daha şık olanlardan biri, 116 hp güç aktarma sistemi ve gücü, 360 km'ye kadar özerkliği ile yeni elektrikli Fiat 500 olacak. Hyundai i10 N Line ile Koreli ev, 16 inç alaşım jantlar, yarış iç mekanları, 100 hp 1.0 T-GDI Turbo motor ve destekli sürüş için yeni ADAS ile küçük şehir otomobilinin spor versiyonunu piyasaya sürecek.

Ayrıca Renault Twingo Electric , 22 kWh pil, 82 hp motor ve 190 km'ye kadar menzile sahip 3.62 metrelik sıfır emisyonlu bir otomobil olacak. 2023 gibi erken bir tarihte, 320 m menzil ve 150 km / s'lik kendi kendini sınırlayan bir hız sunuyor.

FAVORİ BLOG YAZILAR

HAKKIMIZDA

Vizyonumuz, yenilikçilik ve paylaşım ruhunu ortaya koyarak, yaptığımız işlerde ticari anlayıştan daha çok hizmet anlayışını ön planda tutmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İSTER MİSİNİZ?

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.