Skoda Karoq: boyutlar ve yol testi

28-02-2023 14:26
Skoda Karoq: boyutlar ve yol testi

Skoda Karoq: boyutlar ve yol testi

CARVOCAL BLOG

Yayın Tarihi : 22.02.2023
 

Skoda Karoq: boyutlar ve yol testi  

Skoda Karoq, yerini daha küçük Kamiq ve daha büyük Kodiaq'ın tam ortasında bulan Çek evinin ortalama Suv'udur. Aynı platform üzerinde geliştirilen bu sistem, Bohem üreticiye özgü "basitçe akıllı" çözümlerin tüm pratikliğiyle birlikte kaliteli içerikler sunar. 2022'de model, şu anda herhangi bir elektrifikasyondan yoksun kalan motor serisini değiştirmeden, dış hatları güncelleyen ve iç içeriği iyileştiren hafif bir yeniden biçimlendirme geçirdi.

Skoda Karoq: iç mekân özellikleri

Skoda Karoq'un yolcu bölmesi sade bir tarza sahip ancak teknolojik özelliklerle dolu. İçeri girer girmez, kablosuz SmartLink (Android Auto ve Apple CarPlay), dijital SIM ve OTA güncellemeleri ile donatılmış bir bilgi-eğlence sistemi ile ön konsolun ortasındaki 8" dokunmatik ekranı hemen fark edeceksiniz. Yanında, çok işlevli direksiyon simidinin arkasında, dijital göstergeler için renkli Maxi Dot ekranı ve daha donanımlı versiyonlar için navigatörü buluyoruz.

Ancak yeniden biçimlendirme, yeni ve genişletilmiş bir seviye 2 adas paketi ile güvenlik ve sürüş yardımı cihazlarının cephesinde de birkaç güncelleme getirdi  . Uyarlanabilir Hız Sabitleyici (210 km/s'ye kadar), yaya algılama ve otomatik acil frenleme özellikli otomobilin önündeki alanı radar izleme sistemi, otomatik acil durum özellikli arka park sensörleri, Şerit Asistanı ve çok daha fazlası.

Skoda Karoq: dış özellikleri

Yeni Skoda Karoq'un dış tasarımı daha aerodinamiktir (cx katsayısı 0,30'a düşer) ve temiz ve kararlı hatlardan oluşan Çek evinin izlediği son stilistik yaklaşımı hatırlatır. Ön tarafı, tasarımı yatay olarak gelişen heybetli bir buruna sahip. Geniş ızgarayı kucaklayan iki seviyeli LED farlar , Skoda Karoq'a daha da sağlam bir görüntü vererek ön tarafın genişliğini artırma eğiliminde .

Yan kısımlar, düşük bir bel çizgisi ve kristalleri vurgulayan belirgin nervürlerle karakterize edilirken tekerlek bombeleri iyi işaretlenmiş olmanın yanı sıra klasik ham plastik korumalara sahiptir. Son olarak, Skoda Karoq'un arkası , bagaj kapağının belirleyici hatlarıyla iyi bir şekilde bütünleşen ve üst spoyler ile birlikte otomobilin dinamizmi hissini artıran ince arka LED ışık kümelerinin özel "L" şekliyle öne çıkıyor.

FAVORİ BLOG YAZILAR

HAKKIMIZDA

Vizyonumuz, yenilikçilik ve paylaşım ruhunu ortaya koyarak, yaptığımız işlerde ticari anlayıştan daha çok hizmet anlayışını ön planda tutmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İSTER MİSİNİZ?

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.