Tesla: 2023'e Güvenilir Adım Atıyor

20-02-2023 00:50
Tesla: 2023'e Güvenilir Adım Atıyor

Tesla: 2023'e Güvenilir Adım Atıyor

CARVOCAL BLOG

Yayın Tarihi : 20.02.2023
 

Tesla: 2023'e Güvenilir Adım Atıyor  

"Geçiş" olarak tanımlayabileceğimiz bir yılın ardından 2023, Tesla için haberlerle dolu bir yıl olacak gibi görünüyor. Amerikan devi, daha yakından incelendiğinde ilki 2022'nin son ayında teslim edilecek olan bir dizi önemli yeniliği piyasaya sürecek. Model S ve Model X'in Ekose varyantlarından bahsediyoruz. Ancak çok daha fazlası var.

Tesla siber araç

Tesla Cybertruck , Kaliforniyalı üreticinin en çok beklenen modeli. 2023'ün ikinci yarısında yollara çıkması bekleniyor. 2019'da konsept olarak görücüye çıkan Tesla imzalı elektrikli kamyonetin, yılın ikinci çeyreğinden itibaren Austin, Texas fabrikasında üretimine başlanması bekleniyor. Onun hakkında henüz çok az şey biliniyor. Aslında, aktarma organlarıyla ilgili tüm bilgiler hala eksik.

Tesla Roadster'lar

Tesla Roadster'ın ikinci nesli, önümüzdeki yıl resmi olarak görücüye çıkacak. 2017'de duyurulan, sonu gelmeyen bir dizi ertelemeye maruz kaldı, ancak görünen o ki artık, nihayet lansman anı resmen yaklaştı. Cybertruck'ta olduğu gibi Roadster hakkında da çok az şey biliniyor. Ancak 0-100 km/s hızlanmasını sadece 1,1 saniyede gerçekleştirebilen özel bir varyantın da geleceği kesin.

Tesla Model 3: fiyatlar, boyutlar ve özellikler

Elektrikli otomobil denilince akla ilk gelen marka kesinlikle Tesla'dır. Elon Musk tarafından yaratılan American House, ilk çıkışından beri bu tür arabalara inandı ve 2017'de  ilgi çekici bir tasarıma sahip dört kapılı bir sedan olan Tesla Model 3'ü tanıttı. Bugün, İtalyan yollarına çıkışından birkaç yıl sonra, Amerikan elektrikli sedan Kaliforniyalı markanın amiral gemilerinden biri olmaya devam ediyor.

Yeni 2023

2023 sürümüne yapılan güncelleme ile Tesla, araçta herhangi bir kozmetik değişiklik yapmadı, ancak Model 3'ün 2023 teşviklerinden yararlanabilmesi için fiyatları yeterince düşürdü . Teşviklerden en iyi şekilde yararlanarak aslında yeni bir Tesla Model 3 için 938.970 tl ödemek mümkündür.

2023 sonbaharından itibaren tek motorlu, arkadan çekişli versiyon Standard Range Plus etiketini kaldırdı ve daha basit bir isme geri döndü: Model 3 . Gerçekten de, fiyat listesi güncellemesi, "eski" SR+'nın yerini alan, ürün yelpazesine yeni bir erişim sürümü sunar. Farklılıklar görünmez, ancak yine de önemlidir. Üretim, Fremont'tan Şanghay'a, Çin'deki dev fabrikaya taşınıyor ve en önemli yenilik pillerle ilgili. 

Burada, aynı boyutları korurken daha yüksek bir enerji yoğunluğu sağlayan yeni Catl lityum-demir-fosfat (LFP) akümülatörleri üretilecek. Daha sonra 448 km özerklikten 491 km'ye çıkıyoruz, premium Uzun Menzil ile sadece 120 km farka ulaşmak.

FAVORİ BLOG YAZILAR

HAKKIMIZDA

Vizyonumuz, yenilikçilik ve paylaşım ruhunu ortaya koyarak, yaptığımız işlerde ticari anlayıştan daha çok hizmet anlayışını ön planda tutmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İSTER MİSİNİZ?

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.